Traffic: meer relevante bezoekers op je website

Traffic: Meer relevante bezoekers op je website

Wil je meer relevante bezoekers op je website?

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren zodat je meer bezoekers krijgt? Natuurlijk wil je dat je website bezocht wordt. Het liefst door bezoekers die iets aan je website hebben en die klant kunnen worden. Dat noemen we relevante bezoekers. Om meer relevante bezoekers op je website te krijgen, kun je je website optimaliseren.

Vindbaarheid website verbeteren

Een mooie website is een geweldige start natuurlijk. Trek je bezoekers met je website, nog beter. En zijn die bezoekers ook nog relevant, dan is de kans groot dat deze bezoekers je klanten worden. Maar meer relevante bezoekers naar je website trekken, dat gaat niet vanzelf. Wij helpen je graag om voor een website met traffic te zorgen. Het trekken van (meer) bezoekers op een website kan op verschillende manieren:

  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Zoekmachine Marketing
  • Inbound Marketing
  • Het schrijven van blogs en inzet van social media
  • Linkbuilding

Zoekmachine Optimalisatie

Als mensen een dienst, product of bedrijf zoeken, begint dat in 98% van de gevallen door online een zoekopdracht in te typen in een zoekmachine zoals Google. Google is de meest gebruikte zoekmachine en daarom is het belangrijk dat je website optimaal presteert voor Google en daar hoog in de zoekresultaten komt. Je website optimaliseren voor Google heet Zoekmachine Optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization). Dit is een van de manieren om meer bezoekers op je website te krijgen.

Zoekmachine Optimalisatie passen we op twee plekken toe. Technisch, aan de achterkant van je website, en in de inhoud van webpagina’s. De specialisten van websitemarketing.nl kunnen beide vormen van optimalisatie verzorgen. We kunnen je ook de tips geven waar jouw webmaster mee aan de slag kan.

Zoekmachine Marketing

Naast Zoekmachine Optimalisatie kun je binnen Zoekmachine Marketing ook gebruik maken van het zogenaamde Zoekmachine Adverteren of SEA (Search Engine Advertising). Met Google Adwords kun je adverteren om verkeer naar je website te krijgen. Daarbij betaal je elke keer een klein bedrag als iemand op je advertentie in Google klikt, en zo op je website terecht komt. Adverteren op Google is een vak apart en als dit niet goed ingezet wordt, brengt het hoge kosten met zich mee die weinig (extra) bezoek opleveren. Onze specialisten helpen u graag om meer (relevante) websitebezoekers te krijgen met Google Adwords.

Inbound Marketing

Inbound Marketing gaat ervan uit dat mensen zelf op zoek gaan naar oplossingen voor hun probleem op het moment dat zij daar behoefte aan hebben. We willen niet meer tijdens een film onderbroken worden door reclames. Als een klant iets wil weten of iets wil kopen, dan gaat hij zelf wel op zoek. Met Inbound Marketing creëer en deel je waardevolle kennis met je doelgroep. De doelgroep ervaart deze kennis als nuttig en relevant en gaat jou hierdoor zien als een autoriteit op een bepaald vakgebied. Inbound Marketing pas je toe met behulp van blogs, inzet van social media, maar ook een e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment is een vorm van Inbound Marketing.

Het schrijven van blogs en inzet van social media

Het schrijven van blogs is een vorm van Inbound Marketing, waarbij je kennis deelt met je doelgroep. Als je regelmatig een blog publiceert over jouw eigen vakgebied en de links naar deze blogs verspreid via social media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram), val je naar verloop van tijd op en wordt je gezien als autoriteit op jouw vakgebied. Onze specialisten kunnen helpen met ghostblogging en inzet van social media.

Linkbuilding

Met linkbuilding zorg je ervoor dat externe websites naar jouw website verwijzen. Google weet hoeveel websites er naar jouw website linken. Hoe meer externe websites naar jouw website linken, hoe hoger je positie in de zoekresultaten van Google. Wij helpen je graag verder om het aantal externe links naar je website te verhogen.

Meer weten?

  • Wil je meer bezoekers op je website? Neem contact met ons op.  Ons team helpt je graag.
  • Wil je ook weten WIE je bezoekers zijn? Met KeyWare LeadSuite ken je je bezoekers!
  • Nieuwsgierig of jouw website al voor je werkt, of heb je behoefte aan een website analyse? Vul deze vragen in en wij nemen jouw website onder de loep.