Identificatie: herken je websitebezoekers

identificatieWeet jij wie jouw website bezoekt? Wij wel!

Weet jij welke bedrijven jouw website bezoeken? Of hoe vaak bestaande klanten terugkeren op je website? Of wat (bestaande of potentiële) klanten dan bekijken op je site? Deze informatie is erg waardevol. Want hiermee kun je bestaande klanten gerichter benaderen en gemakkelijker nieuwe klanten werven. LeadSuite is voor jou de oplossing.

KeyWare Lead Suite is de software waarmee je de bedrijven die jouw website bezoeken, kunt identificeren. LeadSuite koppelt de informatie die iedere unieke bezoeker op uw website achterlaat aan een grote, actuele bedrijvendatabase. Zo weet je precies welk bedrijf jouw website heeft bezocht. Je kunt zelfs zien welke pagina’s bezocht zijn en hoe lang deze bekeken zijn.

Rubriceren klanten en concurrenten

Deze informatie is voor jou zeer waardevol. We kunnen samen met jou vaststellen hoe we de geïdentificeerde bedrijven kunnen categoriseren. Op basis van een aantal criteria, waaronder bijvoorbeeld het klikgedrag, bepalen we welk bedrijf we wel of niet meenemen in de analyse. Iemand die een pagina maar 5 seconden bekijkt, is bijvoorbeeld niet interessant.  De bedrijven die we wel meenemen in de analyse kunnen we rubriceren naar:

 • bestaande klanten
 • concurrenten
 • potentiële klanten

Bezoekers -> leads -> klanten

Het kan zinvol zijn om te weten welke informatie jouw concurrenten op je website bekijken. Het gedrag  van een bestaande klant op je website is ook bruikbaar. Als een bestaande klant herhaaldelijk bepaalde pagina’s bekijkt, is dat misschien een signaal en een mooie aanleiding om weer een contactmoment te plannen. Verder kun je uit het surfgedrag van nieuwe, rondsnuffelende klanten herleiden waarnaar zij op zoek zijn. Met LeadSuite worden bezoekers leads, en leads worden klanten.

Warm bellen

Koud bellen is niet meer nodig. Met LeadSuite kun je voortaan warm bellen. Je kunt gericht inspelen op de wensen en interesses van de klant en je bent in staat om jouw klanten op het juiste moment aan te spreken. Nieuwe klanten werven en bestaande klanten binden is op deze manier makkelijker dan ooit.

Bewezen interesse is nog altijd beter dan vermeende interesse!

Jouw website een tweede filiaal

Door identificatie van de websitebezoekers werkt je website echt als een tweede filiaal. Je kunt het gedrag van je bezoekers analyseren en daarop sneller en gerichter reageren. Met LeadSuite ken je jouw bezoekers en laat je jouw website voor je werken en niet andersom!

Meer weten?

 • Nieuwsgierig of jouw website al voor je werkt? Vul deze vragen in en het wordt je allemaal duidelijk.
 • Wil jij weten wie jouw website bezoekt? Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.  Ons team helpt je graag.

  Je naam (verplicht)

  Je bedrijf (verplicht)

  De website van jouw bedrijf

  Je mailadres (verplicht)

  Eventuele opmerkingen