Albert Mensinga

Albert Mensinga

Een mooie bedrijfswebsite is goed, maar een werkende website is veel beter!

Albert Mensinga helpt je graag dit te realiseren. Website-tuning noemt hij dit. Met de oplevering van een technisch goede responsive website heeft u een flexibel, aanpasbaar en makkelijk uit te breiden verkoopmiddel dat volledig op jouw manier van zakendoen is toegesneden. Hiermee bereik je de doelgroep die je voor ogen hebt precies zoals je dat wilt.

Ga eens op de stoel van de klant zitten en maak zelf die klantreis. Je komt er al snel achter wat beter kan. Je klanten helpen bijvoorbeeld. Zorg dat je content (beeld en tekst) toegesneden zijn op de wensen en behoeften van je doelgroep(en). Ga de dialoog aan via sociale media.

Zorg dat je de doelgroep bereikt die je voor ogen hebt, en precies zoals je dat wilt. Optimaliseer je webshop, gebruik sociale mediakoppelingen, bouw een database op en zet een email-nieuwsbrief in, bied op maat gemaakte landingspages aan, etc.

Een website is niet duurzaam, maar jouw boodschap is dat wel! Online marketing is een vak. Vraag specialisten om de weg te wijzen en de juiste beslissingen te maken. Een ondernemer kan zelf meer dan hij of zij vaak denkt. Het is een kwestie van doen!

Albert Mensinga op Social Media