Hans van Schip

Hans van Schip

Hans van Schip heeft jarenlange ervaring binnen Website Marketing, Online Marketing en Zoekmachine Marketing in het bijzonder. Als online marketing consultant was hij actief voor de grootste GooglePartners in Europa en heeft zo met werk op en aan zeer veel verschillende accounts van klein tot immens groot zijn enorme ervaring opgedaan.

Momenteel is Hans actief bij Online Marketing Alkmaar en MediaTrend Publicaties waar hij naast zoekmachinemarketing, inzet van Social Media en de e-mail marketing voor verschillende websites onder andere schrijft voor het Bedrijven Blog Nederland van bedrijvenpagina.nl.

Nadruk voor Hans ligt op zoekmachinemarketing (SEO - SEA - PPC), e-mail marketing en inzet van social media.

Wat zegt Hans van Schip over zichzelf?

Vaktechnisch laat ik mijn artikelen op verschillende bekende Blogs zoals MarketingTribune, MarketingMed, 42BIS en Het bedrijven Blog Nederland voor zichzelf spreken. Ben wel benieuwd wat jullie daarvan vinden natuurlijk. Daarnaast zijn er verschillende aanbevelingen op LinkedIN en Twitter terug te vinden en sta ik in de SEM Top 100 voor Nederland op nummer 1 en op de Webanalytics top 100 op 3. Zal wel iets goed doen lijkt mij šŸ˜‰

Omschrijf mijzelf als Druktemaker | Zanger | Toetsenist | HobbyChef | Danser en gek op Steya. Ben als zanger-toetsenist actief met twee bandjes en regelmatig op JamSessies in Noord Holland en Utrecht te vinden. Daarnaast veel in de keuken zodra de tijd dit toelaat. Mijn recepten en ideeĆ«n over eten en koken zijn binnenkort ook op mijn foodblog te vinden šŸ˜€

Zal binnen het team van websitemarketing.nl voornamelijk hulp en tips geven op het gebied van Zoekmachine Marketing - SEM en Social Media Marketing. Soms voor gevorderden, maar voornamelijk op een manier die iedereen begrijpt.

Alle leuke, gekke en interessante dingen die ik als online-mafkees tegenkom zal ik tussendoor ook wel met jullie delen!

Hans van Schip op Social Media