Responsive content

Oké Clement, wat nu weer: responsive content? Het is toch "responsive website"?

Haha ja ik snap de verwarring. Een responsive website zorgt ervoor dat je website er altijd goed uitziet, ongeacht het apparaat waarop je surft. Responsive content zorgt ervoor dat je bezoekers zich meteen thuis voelen op je website.

Dat klinkt heel spannend. Leg uit.

Oké ik geef je een voorbeeld. Stel je eens voor dat je een website hebt met allemaal mooie meubels. Tafels, stoelen, kasten etc. Voor elk wat wils. Een breed assortiment zodat je iedereen maximaal van dienst kunt zijn. Je doet je best om op je homepage een impressie te geven van wat je allemaal in huis hebt.

Nou ben ik een school en ik zoek schoolmeubilair. Ik kom op jouw site en denk: hmm hier zouden ze wel eens schoolmeubilair kunnen hebben. Afhankelijk van hoe mijn pet staat en mijn beschikbare tijd (en geduld) besluit ik weg te klikken of de diepte in te gaan.

Saillant detail: ik las op de website van Fennard Drenth dat een websitebezoeker verderop gaat, als hij niet binnen 3 seconden gevonden heeft wat hij zoekt. Subliem informatieve site van Fennard overigens! Als je zin en tijd hebt: hier staat het artikel.

Waar wil je heen met dit verhaal?

Heb je haast ofzo? Haha. Goed, ik zal ter zake komen. schoolmeubilairWe hebben de techniek in huis om razendsnel te herkennen welk bedrijf je website bezoekt. Daar koppelen we een andere, splinternieuwe techniek aan vast waarmee we de inhoud van de website per direct kunnen veranderen. Dus wat gebeurt er dan: ik kom binnen op zoek naar schoolmeubilair. Op jouw site draait onze software en BOEM!
Welkom op de site van Herman, specialist in schoolmeubilair.

Ik kan je verzekeren dat er in mijn hoofd maar één gedachte opkomt: Ahaa! Ik ben aan het goeie adres!

Zo dan! Bestond dat nog niet?

Nee. Helemaal nieuw. Vanaf heden verkrijgbaar in dit etablissement.

 Duur?

Dat ligt eraan hoe ver je wilt gaan. De techniek zelf is niet zo duur, maar er gaat wel wat tijd in zitten natuurlijk. Niet allemaal consultancy-uren, maar ook tijd van de eigenaar van de site omdat je wel even moet nadenken hoe je de mensen wilt ontvangen. Hoe langer je erover nadenkt, hoe meer mogelijkheden je ziet. Als je iemand kent die belangstelling heeft: laat maar bellen. Ik vertel er graag over. 06-22716555

Dat nummer had ik al.

Oké

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment