– PERSBERICHT – LeadSuite van Keyware: weet wie de website bezoekt

Download hier het 'Persbericht LeadSuite' in PDF.

WebsiteMarketing, Clement Keyzer, 085-7 730 730, info@websitemarketing.nl

Websitemarketing laat uw website voor u werken!

Woensdag 21 januari 2015

WebsiteMarketing is een taskforce bestaande uit 5 online professionals, ieder met hun eigen specialisme. Zij richten zich op business-to-business bedrijven die online willen verkopen en dat serieus nemen. De drie pijlers waar WebsiteMarketing diensten en producten voor biedt zijn: Traffic (webbezoek), Identificatie (herkenning van bezoek) en Conversie (aankoop). http://www.websitemarketing.nl/

LeadSuite is een tool van KeyWare (branchegerichte CRM-oplossingen) die zich bewezen heeft in de vastgoed branche. In 2014 is LeadSuite aangepast en geschikt gemaakt voor alle bedrijven die willen weten wie hun bezoekers zijn.

Hoe werkt LeadSuite?
Via een eenvoudig dashboard krijg je een overzicht van bezoek, automatisch gegenereerd naar een CRM-achtige toepassing. Compleet met agenda, database, actielijsten en bezoekhistorie. Overzichtelijker en completer hebben wij het nog niet gezien. Via rapportage krijgt de gebruiker overzicht in de vorm van een contactlijst. Indien gewenst in PDF-vorm en automatisch via de mail.

LeadSuite01

Warm bellen was nog nooit zo makkelijk. En nog nooit zo overzichtelijk. De monitoring is ook te gebruiken voor analyse van klantbezoek van bestaande relaties. Benader hen wanneer zij een behoefte hebben: het is via LeadSuite allemaal inzichtelijk. Toeval bestaat niet meer.

Niet te vergelijken met Google Analytics
Gebruikt u al een identificatie tool? Kijk dan eens wat de verschillen zijn met LeadSuite. En bedenk wel: Google Analytics is niet vergelijkbaar. De database die LeadSuite u geeft is waardevol omdat het de categorieën ‘bestaande klanten’, ‘concurrenten’ en ‘potentiële klanten’ naast elkaar zet. Met dit overzicht kunt u gericht inspelen op de wensen en interesses van de bezoeker en bent u in staat om uw klanten op het juiste moment aan te spreken. Nieuwe klanten werven en bestaande klanten binden is op deze manier makkelijker dan ooit.

Bewezen interesse is nog altijd beter dan vermeende interesse!

Interesse in LeadSuite?
Bezoek www.websitemarketing.nl en bel 085-7 730 730 of mail info@websitemarketing.nl voor gerichte informatie.

===========================================================

Achtergrond
LeadSuite is niet zaligmakend. Voordat er webbezoek komt, moet de website al voor de onderneming werken. Dat betekent dat:

Het team van WebsiteMarketing helpt graag bovenstaande te realiseren. Met als doel een optimaal online marketing rendement. Websitemarketing laat de website voor u werken!

WebsiteMarketing01

Credit image:
KeyWare Lead Suite is de software waarmee u de bedrijven die uw website bezoeken, kunt identificeren. LeadSuite koppelt de informatie die iedere unieke bezoeker op uw website achterlaat aan een grote, actuele bedrijvendatabase. Zo weet u precies welk bedrijf uw website heeft bezocht. U kunt zelfs zien welke pagina’s bezocht zijn en hoe lang deze bekeken zijn.

Noot voor de redactie:
Neem contact op met Clement Keyzer: 085-7 730 730 of mail info@websitemarketing.nl voor gerichte informatie.

Dank voor uw aandacht,

Met een vriendelijke groet,

Clement Keyzer

No Comments Yet.

Leave a comment